وبلاگ مطالب پزشکی و درمان بیماری

درمان های بیماری ها با طب سنتی و پزشکی

وبلاگ مطالب پزشکی و درمان بیماری

درمان های بیماری ها با طب سنتی و پزشکی

بهترین خوراکی ها برای تقویت سلامت ناخن‌ها

برای تقویت سلامت ناخن‌ها، پزشکان اغلب از ناخن‌ها به‌عنوان معیاری برای تعیین سلامت کلی بدن استفاده می‌کنند. از آنجایی که بدن مواد مغذی را ابتدا به اندام‌های حیاتی می‌فرستد، ناخن‌ها عموما آخرین عضوی هستند که آنها را دریافت می‌کنند. از این جهت در صورت وجود سوءتغذیه در بدن، نوک انگشتانتان آن را نشان می‌دهند. حتی اگر رژیم‌غذایی سالمی داشته باشید، به این معنا نیست که ناخن‌هایتان به مشکلاتی از قبیل: کدرشدن و نرخ رشد پایین دچار نمی‌شوند. چرا که ژنتیک هم بر‌نوک انگشتانتان تاثیر می‌گذارد. با همه این‌ها، خوردن غذا‌هایی که حاوی مواد مغذی محبوب ناخن‌ها هستند، می‌تواند به آنها کمک کند تا به بهترین حالت دربیایند‌:

 

 

آجیل

بادام، گردو و سایر آجیل‌ها حاوی مقادیر زیادی اسید‌های چرب امگا۳ هستند. در این میان بادام انتخاب بهتری است چرا که بیشترین مقادیر ویتامین E، منیزیم، و کلسیم را در مقایسه با سایر آجیل‌ها در خود جای داده است. این ویتامین‌ها و مواد معدنی منجر به تقویت استخوان‌ها و تقویت ناخن‌ها می‌شوند و از شکستگی ناخن جلوگیری می‌کنند.

مرغ

سرشار از ویتامین B، پروتئین و روی است و این ترکیب قدرتمند منجر به تقویت رشد ناخن، مو و پوست شود. مرغ یک پروتئین بدون چربی است. می‌توانید اسید آمینه مورد نیاز را از مواد غذایی غیر گوشتی دریافت کنید.

سبزیجات تیره‌رنگ

از قبیل: لوبیا، کلم بروکلی و گل کلم حاوی مقادیر زیادی پروتئین و بیوتین هستند که از تولید کراتین حمایت می‌کنند؛ پروتئینی که به حفظ سلامت مو و ناخن‌ها کمک می‌کند.

دانه‌های آفتابگردان

علاوه بر اینکه یک میان وعده سالم برای وعده قبل از خواب است، مقادیر زیادی منیزیم دارد که باعث رشد ناخن‌ها می‌شود.

ماهی سالمون

یکی از سالم‌ترین غذا‌ها برای حفظ سلامت کلی بدن است با این حال مقادیر بالای ویتامینDموجود در این ماهی به جذب کلسیم بیشتر در بدن کمک می‌کند. این افزایش جذب کلسیم به تحریک رشد استخوان‌ها و افزایش قدرت ناخن‌ها کمک می‌کند؛ بنابراین به‌جای انتخاب گوشت‌های قرمز، حداقل هفته‌ای دو بار ماهی سالمون بخورید.

ماست

ماست با طعم معمولی و نه ماست‌های پرچرب و شیرین، حاوی مواد معدنی تقویت‌کننده ناخن‌هاست. یعنی پروتئین، بیوتین، آهن، منیزیم، پتاسیم، کلسیم و ویتامین D رادر خود دارد.

دانه کدو تنبل

غذایی بسیار مفید برای سلامت ناخن‌های شماست. این دانه غنی از ویتامین E، روی و فیبر است و خاصیت قلیایی دارد به این معنی که با التهاب در بدن مبارزه می‌کند.

تخم‌مرغ

درست مانند ماهی سالمون، حاوی پروتئین و ویتامین D است. تخم‌مرغ منبع غنی از بیوتین نیز محسوب می‌شود.

بهترین خوراکی ها برای تقویت سلامت ناخن‌ها

بهترین خوراکی ها برای تقویت سلامت ناخن‌ها

دانه های گیاهی سرشار از پروتئین

 متخصصان تغذیه بر این باورند که رژیم‌های غذایی بر پایه گیاهان خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، دیابت، چاقی و سرطان را کاهش می‌دهند. گیاهان منابع غنی از پروتئین، فیبر و چربی‌های سالم هستند و میزبانان ویتامین‌ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان‌ها و مواد شیمیایی گیاهی نیز محسوب می‌شوند.البته اگر شما از طرفداران گوشت قرمز هستید، لازم نیست به‌طور کامل از آن اجتناب کنید، تنها کافی است گیاهانی که سرشار از پروتئین هستند را برای چند روز در هفته به رژیم‌غذاییتان اضافه کنید تا شاهد تاثیرات شگفت‌انگیز آنها در بهبود سلامت کلی بدن باشید:

 

عدس

فقط یک فنجان عدس پخته شده حاوی ۱۸ گرم پروتئین و ۱۶ گرم فیبر است. عدس به آرامی هضم می‌شود و راه خوبی برای احساس سیری طولانی‌مدت و پیشگیری از پرخوری است. پروتئین و فیبر موجود در عدس به کنترل قند خون، فشار خون و کلسترول نیز کمک می‌کند. مصرف عدس خود عاملی برای جلوگیری از بیماری‌های قلبی و سرطان روده بزرگ است.

سویا

یکی از کمیاب‌ترین منابع پروتئین کامل است به این معنی که تمام اسیدهای آمینه ضروری را در خود جای داده است. یک فنجان سویای پخته شده، ۲۹ گرم پروتئین را داراست. توفو، که از نوعی دانه سویا درست می‌شود، اگرچه میزان کافی پروتئین را دارا نیست اما می‌تواند ۲۰ گرم از آن را در خود جای دهد. مصرف سویا می‌تواند به شما کمک کند که میزان گوشت کمتری مصرف کنید.

کلم‌بروکلی

کلم‌بروکلی یک سبزی فوق‌العاده است و نه تنها فیبر و پروتئین خوبی دارد( یک پیمانه از آن ۲ و نیم گرم فیبر و ۲ و نیم گرم پروتئین وارد بدن می‌کند) بلکه منبع خوبی از مواد مغذی گیاهی و ویتامین C است و همین امر می‌تواند به بهبود سیستم‌ایمنی و مبارزه با بیماری‌هایی همچون سرطان به شما کمک کند. شما می‌توانید این کلم را در سوپ‌های خود پوره کنید یا ان را به‌صورت خام مصرف نمایید. برای اینکه مواد مغذی آن را حفظ کنید از پختن بیش از حدش خودداری نمایید.

لوبیا

یک فنجان لوبیای پخته شده ۱۵ تا ۲۰ گرم پروتئین به بدن شما می‌رساند. همانند عدس، فیبر و پروتئین موجود در لوبیا به کنترل وزن، کاهش خطر بیماری‌های مزمن مانند دیابت، بیماری‌های قلبی‌وعروقی و سرطان کمک می‌کند. علاوه بر این، لوبیا دارای آمینو اسیدی به نام «لیسین» است که یکی از ۹ پروتئین پایه برای بدن محسوب می‌شود.

دانه‌های چیا

این دانه‌ها نیز منابع عالی فیبر و پروتئین هستند. ۲ قاشق غذاخوری از این دانه‌ها ۶ گرم پروتئین و ۱۲ گرم فیبر به بدن می‌رساند. دانه‌های چیا منابع مفید اسیدهای چرب امگا ۳ نیز محسوب یم شوند. این چربی‌ها به کاهش التهاب در بدن کمک می‌کنند و عملکرد مغز را افزایش می‌دهند. ضمنا پایین‌آورنده کلسترول خون نیز هستند.

دانه‌های آفتابگردان

دانه‌های آفتابگردان سرشار از پروتئین هستند.علاوه بر اینکه پروتئین مورد نیاز بدن را فراهم می‌کنند( یک چهارم پیمانه از آن حدود ۶ گرم پروتئین وارد بدن می‌کند) سرشار از اسید لینولئیک نیز هستند و می‌توانند به کاهش وزن کمک کنند. این ماده منبع غنی از ویتامینEو سلنیوم است و می‌تواند پوست شادابی برایتان به ارمغان بیاورد.

دانه های گیاهی سرشار از پروتئین

دانه های گیاهی سرشار از پروتئین