وبلاگ مطالب پزشکی و درمان بیماری

درمان های بیماری ها با طب سنتی و پزشکی

وبلاگ مطالب پزشکی و درمان بیماری

درمان های بیماری ها با طب سنتی و پزشکی

تنظیم سطح کلسترول با بادام

ممکن است سطح قند خون را کنترل کند

طبق تحقیقات، بادام ممکن است به کاهش افزایش واکنشی سطح گلوکز و انسولین بعد از غذا کمک کند. این مدولاسیون از افزایش ناگهانی قند خون محافظت می کند، که دیابتی ها اغلب به دنبال یک وعده غذایی بزرگ یا یک وعده غذایی با سطح غیرمنتظره بالای قند در آن از آن رنج می برند.

آنها می توانند به تنظیم جذب و پردازش گلوکز کمک کنند و کل فرآیند را بسیار روان تر و متعاقباً ایمن تر کنند.

 

ممکن است فشار خون را تنظیم کند

تحقیقات منتشر شده در مجله Circulation نشان داد که افراد دارای کلسترول بالا به طور قابل توجهی عوامل خطر مرتبط با بیماری عروق کرونر قلب از جمله فشار خون را کاهش می دهند.

تحقیقات انجام شده توسط هیوستون ام از موسسه فشار خون بالا در نشویل گزارش می دهد که می گوید: «منبع پروتئین عامل مهمی در اثر BP است. پروتئین حیوانی نسبت به پروتئین غیر حیوانی یا گیاهی، به ویژه بادام، مؤثرتر است.

سایر مواد مغذی موجود در بادام نیز بدن را از نظر نیازهای ضروری متعادل نگه می دارد که می تواند از بسیاری از کمبودها جلوگیری کند. مقادیر کافی ویتامین و مواد معدنی برای یک سبک زندگی سالم ضروری است. اگر برخی عناصر نادیده گرفته شوند، کل بدن تحت تأثیر قرار می گیرد و در نتیجه اضطراب، استرس و فشار خون افزایش می یابد.

بادام و زیبایی پوست

 

  

تنظیم سطح کلسترول با بادام

مصرف منظم بادام ممکن است به افزایش لیپوپروتئین های با چگالی بالا (همچنین به عنوان سطح کلسترول HDL) کمک کند و به کاهش لیپوپروتئین های با چگالی کم (به عنوان سطح کلسترول LDL) کمک کند.

با توجه به تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا [11] ، مشخص شد که بادام کلسترول غیر HDL، کلسترول LDL و چاقی مرکزی را کاهش می دهد، که همگی از عوامل خطر مهم برای اختلال عملکرد قلبی متابولیک هستند. آنها غلظت کلسترول HDL را حفظ کردند، تعادلی که برای سطوح کلسترول سالم حیاتی است.

ممکن است به کاهش وزن کمک کند

اگر قصد کاهش وزن دارید می توانید از شیر بادام شیرین نشده استفاده کنید. کم کالری است و چربی تک غیراشباع موجود در بادام باعث رفع اشتها و جلوگیری از پرخوری می شود. فیبر غذایی موجود در بادام نیز با وجود خوردن مقدار کمی، به احساس سیری کمک می کند.

مطالعات نشان داده است که رژیم غذایی کم کالری و غنی از بادام برای افراد چاق خوب است تا به کاهش وزن اضافی کمک کند. [12]

مطالعات همچنین نشان داده است که افرادی که به طور منظم بادام (حداقل دو بار در هفته) مصرف می کنند، به مراتب بیشتر از افرادی که به ندرت یا هرگز بادام مصرف نمی کنند و از نوسانات وزن رنج می برند، در وزن ایده آل خود باقی می مانند. [13]

در نهایت، فیبر به حرکات مداوم روده کمک می کند، که می تواند به کاهش وزن و سلامت عمومی بدن از طریق دفع سموم کمک کند.

ممکن است پتانسیل ضد سرطانی داشته باشد

بادام ممکن است حرکت غذا از طریق روده بزرگ را بهبود بخشد، در نتیجه از تجمع و احتمالاً سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند. مرکز ملی سرطان تحقیقات گسترده ای در مورد ارتباط بین رژیم های غذایی با فیبر بالا و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ انجام داده است.

تحقیقات دانشگاه کولیما، کولیما [14]  در مکزیک نشان می‌دهد که اثر محافظتی بسیاری از انواع آجیل از جمله بادام زمینی، گردو و بادام در ایجاد سرطان سینه وجود دارد. نتایج این مطالعه گزارش می‌دهد که "آنها به  طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان سینه را 2 تا 3 برابر کاهش دادند". 

یک بررسی سیستماتیک از کلینیک مایو نشان می دهد که آجیل هایی مانند بادام دارای خواص ضد سرطانی هستند و ممکن است به کاهش خطر سرطان کمک کنند. با این حال، شواهد علمی و تحقیقات بیشتری مورد نیاز است. [15]

 

ممکن است از بیماری های قلبی جلوگیری کند

چربی‌های تک غیراشباع، پروتئین و پتاسیم موجود در بادام برای محافظت از سلامت قلب مفید هستند. ویتامین E همچنین یک آنتی اکسیدان موثر است که برای کمک به کاهش خطر  بیماری های قلبی شناخته شده است . وجود منیزیم در  بادام ممکن است به دور زدن حملات قلبی کمک کند .

آنها به کاهش حضور و تأثیر پروتئین‌های واکنش‌گر C (CRP) کمک می‌کنند که باعث التهاب مخرب شریان می‌شود. آنها همچنین منبع عالی اسید فولیک هستند. بنابراین، آنها به کاهش سطح هموسیستئین کمک می کنند، که به تجمع پلاک های چربی در شریان ها کمک می کند. [16]

علاوه بر این، فلاونوئیدهای موجود در پوست بادام با ویتامین E ترکیب می‌شود و سپر قدرتمندی در برابر آسیب دیواره شریان ایجاد می‌کند. برخی از تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه استون نشان می دهد که رژیم غذایی کوتاه مدت غنی شده با بادام ممکن است عملکرد عروقی را در مردان سالم بدون علامت بین 20 تا 70 سال بدون هیچ تاثیری بر نشانگرهای استرس اکسیداتیو بهبود بخشد.

همچنین ببینید : دستور پخت حریره بادام

پروفایل دخترونه خفن

ممکن است سلامت مغز را تقویت کند

بادام احتمالاً منبعی غنی از بسیاری از مواد مغذی است که به رشد و سلامت مغز انسان کمک می کند. آنها مدت هاست که به عنوان یک ماده غذایی ضروری برای کودکان در حال رشد در نظر گرفته شده اند.

مطالعات نشان داده اند که بادام و همچنین روغن بادام برای سلامت کلی و عملکرد سیستم عصبی مغذی هستند. این میوه های خشک حاوی دو ماده مغذی حیاتی به نام های ریبوفلاوین و ال کارنیتین هستند که با افزایش فعالیت مغز و در نتیجه ایجاد مسیرهای عصبی جدید و کاهش ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط هستند. در حالی که مطالعات اولیه حیوانی نتایج مثبتی را نشان می دهد، مطالعات انسانی بیشتری برای ایجاد هر گونه ارتباط قوی تر مورد نیاز است. [18] [19]

ممکن است سلامت استخوان را بهبود بخشد

بادام منبع فوق العاده ای از بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است و فسفر قطعاً در میان آنها به حساب می آید! فسفر می تواند تاثیر قابل توجهی بر استحکام و دوام استخوان ها و دندان ها داشته باشد و در عین حال به جلوگیری از شروع شرایط مرتبط با افزایش سن مانند پوکی استخوان نیز کمک می کند. [20]

بر اساس تحقیقات انجام شده در  دانشگاه تورنتو [21] ، مصرف بادام با افزایش تراکم مواد معدنی استخوان مرتبط است.

ممکن است در مراقبت از پوست کمک کند

فواید بادام برای سلامت پوست به خوبی شناخته شده است زیرا ماساژ روغن بادام اغلب برای نوزادان تازه متولد شده توصیه می شود. شیر بادام نیز به برخی از صابون ها اضافه می شود، زیرا شهرت خوبی برای کاهش چین و چروک دارد و در نتیجه علائم پیری را از بین می برد. [22]

تحقیقات همچنین روغن بادام را در موارد درماتیت دست و سایر بیماری های پوستی مفید می داند. [23]

 

ممکن است التهاب را کاهش دهد

تحقیقات منتشر شده در مجله اروپایی تغذیه نشان می دهد که گنجاندن بادام در رژیم غذایی می تواند به کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو در بدن کمک کند. [24]

بسیاری از مردم کلمه "چربی" را با چیزی منفی مرتبط می دانند، اما در واقع، اسیدهای چرب خاص برای رشد، تکامل و سلامت کلی ضروری هستند. بدن نمی تواند اسیدهای چرب خود را بسازد، به همین دلیل است که باید آنها را از منابع غذایی دریافت کنیم. [25]

دو اسید چرب بسیار مهم اسید لینولئیک و لینولنیک هستند. این اسیدهای چرب به کاهش التهاب در سراسر بدن کمک می کنند، که یک بیماری عمومی است که ممکن است افراد از آن رنج ببرند. اسیدهای چرب همچنین به کاهش سطح کلسترول LDL کمک می کنند و باعث سلامت پوست و مو می شوند! در مجموع، این آجیل دارای یک پانچ قوی و سالم است. [26]

بسیاری از مردم ترجیح می دهند بادام های خود را برشته کنند تا طعم بهتری داشته باشند و برخی از روغن های طبیعی آن آزاد شود.

ممکن است تولید انرژی را افزایش دهد

وجود منگنز، مس و ریبوفلاوین در بادام ممکن است به تولید انرژی و سرعت متابولیسم کمک کند. یک مطالعه تحقیقاتی انجام شده در دانشگاه پردو نشان داد که مصرف بادام به همراه وعده غذایی ظهر به کاهش کاهش حافظه بعد از ناهار در شرکت کنندگان دارای اضافه وزن و چاق کمک می کند. [27] [29]

ممکن است از یبوست جلوگیری کند

طبق گزارش NIH ، بادام سرشار از فیبر است و مانند سایر غذاهای غنی از فیبر،  از یبوست جلوگیری می کند . با این حال، نوشیدن مقدار قابل توجهی آب هنگام خوردن غذاهای با فیبر بالا برای تسریع روند گوارش و بهره مندی از اثرات مفید آجیل نیز مهم است. [30]

شما حتی نیازی به خوردن مقدار زیادی بادام ندارید. مقدار فیبر در 4 یا 5 به احتمال زیاد برای منظم نگه داشتن هضم و حرکات روده کافی است.

کلمه احتیاط

درست مانند هر غذای دیگری، این آجیل نیز جنبه منفی خود را دارد. آنها حاوی اگزالات هستند. اگزالات بیش از حد می تواند باعث کریستالیزاسیون شود که می تواند منجر به مشکلات مختلفی شود.

  • افرادی که مشکلات کلیوی یا کیسه صفرا دارند ممکن است نیاز به اجتناب از خوردن بادام داشته باشند و باید با پزشک متخصص صحبت کنند.
  • خوردن بیش از حد این میوه های آجیلی می تواند سطح چربی "بد" را افزایش دهد.
  • شمارش کالری بالا نیز چیزی است که باید مراقب آن باشید، به خصوص اگر مراقب وزن خود هستید.

در حالی که بادام خام مانند هر چیز دیگری برای شما بسیار مفید است، اعتدال کلیدی است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.