وبلاگ مطالب پزشکی و درمان بیماری

درمان های بیماری ها با طب سنتی و پزشکی

وبلاگ مطالب پزشکی و درمان بیماری

درمان های بیماری ها با طب سنتی و پزشکی

تقویت قدرت بینایی و حافظه با خوردن آووکادو

خوردن روزانه یک آووکادو توسط افراد مسن موجب تقویت حافظه و همچنین قدرت بینایی آنها می شود.

نتایج مطالعه جدید محققان دانشگاه تافتس آمریکا بر روی ۴۰ فرد سالم ۵۰ سال به بالا که به مدت ۶ ماه هر روز یک آووکادو تازه می خوردند، نشان داد که میزان لوتئین چشم هایشان افزایش یافت و عملکرد شناختی شان هم بهبود یافت.

لوتئین رنگدانه موجود در میوه ها و سبزیجات است که در خون، چشم و مغز تجمع کرده و به عنوان یک عامل ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی عمل می کند.

محققان در این مطالعه، رشد تدریجی میزان لوتئین را در چشم ها و میزان روند بهبود در مهارت های شناختی را با اندازه گیری از طریق آزمایش های طراحی شده برای ارزیابی حافظه، سرعت پردازش و میزان توجه کنترل کردند.

در مقابل، گروه کنترل که آووکادو مصرف نکرده بودند، در دوره مطالعه کمتر میزان بهبودی در سلامت شناختی شان را تجربه کردند.

الیزابت جانسون، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «چربی ها مونواشباع، فیبر، لوتئین و سایر بیواکتیوهای موجود در آووکادو بسیار در غنی سازی میزان لوتئین عصبی موثر هستند و نه تنها برای سلامت چشم، بلکه برای سلامت مغز هم فواید زیادی دارند.»

وی در ادامه می افزاید: «نتایج این مطالعه جدید آشکار می سازد که میزان لوتئین موجود در چشم در افراد مصرف کننده آووکادو تازه در مقایسه با گروه مصرف کننده مکمل لوتئین، بیش از دو برابر شده بود.»

این یافته ها بر اساس مصرف یک آووکادو کامل در روز معادل ۳۶۹ میکروگرم لوتئین است.

کمبود لوتئین موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری های وابسته به سن، از جمله از دست دادن بینایی و یا اختلالات مانند دژنراسیون ماکولا و آب مروارید می شود. لوتئین از سلول های سالم با متوقف کردن رشد سلول های بدخیم محافظت می کند.

تقویت قدرت بینایی و حافظه با خوردن آووکادو

تقویت قدرت بینایی و حافظه با خوردن آووکادو

ارتباط مصرف ویتامین B و ریسک سرطان ریه در مردان سیگاری

تحقیق جدید نشان می دهد مصرف دوز بالای ویتامین های B۶ و B۱۲ ریسک ابتلا به سرطان ریه را در مردان سیگاری افزایش می دهد.

به گفته محققان دانشگاه ایالتی اوهایو، دلیل این ارتباط مشخص نیست اما محققان معتقدند ویتامین ممکن است رشد سلول های سرطانی را که از قبل بواسطه استفاده از دخانیات آغاز شده اند، تشدید کند.

به گزارش نامه نیوز مردان سیگاری که دوز بالای ویتامین های B۶ و B۱۲ را در مکمل های فردی خود مصرف می کردند، در مقایسه با مردانی که مکمل مصرف نمی کردند ۳۰ تا ۴۰ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان ریه بودند.

 

مردانی که روزانه بیش از ۲۰ میلیگرم B۶ در طول ۱۰ سال مصرف کرده بودند سه برابر بیشتر از افرادی که مکمل مصرف نکرده بودند، در معرض ابتلا به سرطان ریه قرار داشتند.

همچنین مردان سیگاری که به مدت ۱۰ سال روزانه ۵۵ میکروگرم B۱۲ مصرف کرده بودند چهار برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرطان قرار داشتند. در این مطالعات، چنین تاثیری در مورد زنان مشاهده نشد.

دکتر تئودور براسکی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «بدون شک سیگارکشیدن موجب سرطان ریه می شود. اما در مورد تاثیر این ویتامین ها می توان گفت یا این ویتامین ها موجب تشدید سرطان می شوند یا سرطان زایی این دارو را افزایش می دهند.»

یافته های این مطالعه مبتنی بر بررسی بیش از ۷۷ هزار فرد بزرگسال در رده سنی ۵۰ تا ۷۶ سال بود که بین سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۲ ثبت نام کرده بودند.

براساس نتایج این مطالعه، محققان به مردان سیگاری که مکمل های ویتامین B مصرف می کنند تاکید می کنند که باید سیگارشان را ترک کنند.

ارتباط مصرف ویتامین B و ریسک سرطان ریه در مردان سیگاری

ارتباط مصرف ویتامین B و ریسک سرطان ریه در مردان سیگاری