وبلاگ مطالب پزشکی و درمان بیماری

درمان های بیماری ها با طب سنتی و پزشکی

وبلاگ مطالب پزشکی و درمان بیماری

درمان های بیماری ها با طب سنتی و پزشکی

راههای مراقبت از پوست خشک

افراد با پوست چرب ، همیشه از وجود چربی روی پوست و آکنه ها شکایت دارند و با خود فکر می کنند پوست خشک یک نعمت است . اما باید بدانید که پوست خشک نیز برای خود دردسرهایی دارد . دردسر هایی مثل پوسته پوسته شدن ، ظاهر پژمرده و از همه بدتر پیری پوست. باید بدانید که پوست های خشک بسیار سریعتر از پوست های چرب و مختلط دچار پیری و سالخوردگی می شوند . اگر در پوست خود احساس کم آبی و کشیدگی می کنید ، نوع پوستتان خشک است و به مراقبت های ویژه ای نیاز دارد .

رساندن مواد مغذی و رطوبت ، چه سطحی و چه درونی ، برای پوست ها ی خشک بسیار مهم می باشد . کرم ها و مرطوب کننده ها ، خصوصا در فصل پاییز و زمستان که هوا بسیار خشک است ، از واجب ترین وسایل برای افراد با پوست خشک هستند . اما چطور می توانید به بهترین و بی ضرر ترین روش از پوست خشک مراقبت کنید ؟

 

اجازه دهید با روغن ها و مراقبت های درونی شروع کنیم . از روغن آفتاب گردان و ذرت گرفته تا روغن زیتون و خردل ، همه را حین آشپزی امتحان کنید . کره های تصفیه شده و تصفیه نشده هم بسیار مناسب هستند . اما روغن بادام در درمان خشکی پوست بسیار موثر است . کمی روغن بادام را به ناف بزنید و آن را ماساژ دهید تا کاملا جذب شود . می توانید روغن بادام را قبل از رفتن به رختخواب به پوست خود بزنید و از خاصیت آرامبخش آن بهره ببرید .

برای پوست صورت ، یک قانون اساسی روزانه وجود دارد .یک قاشق چایخوری روغن ویتامین E و یا بادام را به نواحی خشک پوست بزنید و ماساژ دهید . می توانید ترکیب روغن زیتون و بادام را نیز در یک شیشه برای مصرف روزانه نگهداری نمایید . این ترکیب مثل معجزه برای پوست های خشک عمل می کند و برای افرادی که می خواهند از خطوط ریز روی چهره خلاص شوند به شدت توصیه می شود .

به عنوان یک راهکار طبیعی دیگر ، ده انجیر له شده را با یک مشت گردوی پودر شده ترکیب کنید . کمی شیر به آن بیافزایید و به پوست بزنید . وقتی پوست شما احساس خشکی زیادی دارد ، خصوصا در فصل زمستان ، این ترکیب بسیار مناسب است . اجازه دهید انجیر و دیگر مواد پانزده دقیقه روی پوست بمانند و بعد از جذب آن را از پوست پاک کنید .

بسیاری از مردم برای انتخاب ضد آفتاب مناسب مشکل دارند . برای افراد با پوست خشک ، بهتر است از ضد آفتاب ها با خاصیت مرطوب کنندگی استفاده نمایید تا مواد مغذی پوست را به آن برسانید .

حتی می توانید در منزل برای خود اسپری مرطوب کننده درست کنید . ۱۰۰ میلیل لیتر گلاب را با یک قاشق غذاخوری عسل ترکیب نمایید . به خوبی آنها را در ظرف تکان دهید و روی پوست صورت و گردن اسپری نمایید . این ترکیب رطوبت پوست های خشک را تامین می کند .

بسیاری از میوه ها حاوی آلفا هیدروکسی اسید هستند و مواد مغذی مناسب پوست را تامین می نمایند . می توانید با یک موز له شده و عسل یک ماسک صورت عالی بسازید . یک آووکادوی له شده با کمی عسل هم به آبرسانی پوست کمک می کند .

نکته ای که همیشه باید به خاطر بسپارید این است که هیچوقت از آب داغ برای شست و شوی صورت استفاده نکنید . این کار خشکی پوست را بیشتر می کند . آب ولرم را به صورت بپاشید و با این روش جریان خون را در پوست خود افزایش دهید . وقت آن رسیده که با تمام مشکلاتی خشکی پوست خود خداحافظی کنیدَ .

 

راههای مراقبت از پوست خشک

راههای مراقبت از پوست خشک

خواص روغن زیتون نسبت به سایر روغن‌های گیاهی

روغن زیتون، عملکرد مغز و اعصاب را بهبود می‌بخشد

فکر می‌کنم همه ما کم یا زیاد از خواص بی‌شمار و شگفت‌انگیز روغن زیتون آگاه هستیم و با پیشرفت علم نیز، دانشمندان خواص جدیدتری از روغن زیتون کشف و ما را به استفاده از آن ترغیب می‌کنند.

بگذارید مسئله جالبی را درباره روغن زیتون برایتان تعریف کنم : ساکنین جزیره کرت نسبت به هر جای دیگری از دنیا در برنامه‌ی غذایی‌شان از چربی‌ها بیشتر استفاده می‌کنند. به خاطر همین موضوع تصور می‌شد که بیشتر از هر کجای دیگر دنیا دچار انواع بیماری‌های قلبی و سرطان‌ها باشند اما به هیچ وجه این چنین نیست. دانشمندان دریافته‌اند که علت اصلی سلامتی‌شان، این است که مصرف سرانه روغن زیتون در بین این مردم، بسیار بیشتر از سرانه مصرف آن در جهان است. پس با استفاده زیاد از روغن زیتون علی‌رغم مصرف بیش از اندازه انواع چربی‌های دیگر از سلامتی بیشتری نسبت به مردم جهان برخوردارند.

اما روغن زیتون نسبت به سایر روغن‌های گیاهی چه خاصیتی دارد؟ تاکید ما بر روغن‌های گیاهی برای این بود که همه می‌دانیم چربی‌های حیوانی موجود در گوشت و لبنیات چه اثرات زیان‌باری بر سلامتی افراد دارد. اما روغن زیتون مخصوصا از جهت کاهش کلسترول و تامین سلامت قلب و عروق ما، از باقی روغن‌ها برتر است چرا که سایر روغن‌های گیاهی کلسترول خون را با تمام اجزایش کاهش می‌دهند اما روغن زیتون کلسترول توتال خون را کاهش می‌دهد بدون اینکه بخش مفید کلسترول یعنی HDL را کم کند و همین رمز شفابخشی روغن زیتون عزیز ماست.

روغن زیتون ضد پیری است

فواید روغن

اما فواید روغن زیتون به قلب ختم نمی‌شود. نمی‌توانید یک نقطه از بدن را نام ببرید که روغن زیتون برایش مفید نباشد.

روغن زیتون ضد پیری است؛

برای پوست، مو و ناخن مفید است؛

عملکرد مغز و اعصاب را بهبود می‌بخشد؛

ملین، برای روده مفید و دوست خوب معده است؛

فشار خون را کاهش می‌دهد و از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند؛

ضد سرطان سینه و سرطان پروستات است؛

مسکنی طبیعی است و از درد مفاصل و استخوان‌ها می‌کاهد؛

و همچنین از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند و چندین و چند خاصیت دیگر….

روغن زیتون، فشار خون را کاهش می‌دهد و از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند

اما روغن زیتون را چگونه مصرف کنیم؟ *استفاده در پخت و پز: -روغن زیتون از انواع روغن‌هایی است که مقاومت خوبی در مقابل گرما دارد. یعنی می‌توانیم آن را در پخت‌و‌پز و غذاهای سرخ‌کردنی هم استفاده کنیم اما خواص و ویتامین‌های روغن زیتون در دماهای بالاتر به مرور کاهش می‌یابد. پس

-برای دم کردن برنج از روغن زیتون استفاده کنید.

-بعد از پخت خورشت‌ها چند قاشق روغن زیتون به آن اضافه کنید. مخصوصا قورمه سبزی که جا افتاده‌تر هم به نظر می‌رسد.

-با روغن زیتون سس مایونز درست کنید یا  نصف پیمانه روغن زیتون ویک پیمانه آب لیموترش و نمک و فلفل و سیر را با هم مخلوط کرده و روی سالادتان بریزید.

-قبل از هر وعده غذایی یک قاشق روغن زیتون برای قلب و معده و روده‌تان و همچنین برای لاغری مفید است.

*استفاده به عنوان ماسک صورت، مو یا ناخن: -ماسک‌های زیادی هست که برای شادابی و جلوگیری از پیری و خشکی پوست با روغن زیتون توصیه می‌شود. مثلا می‌توانید برای نرمی پوستتان مخلوط روغن زیتون را با کمی نمک دریایی به محل های خشک پوست بزنید و ماساژ دهید و نوعی لایه برداری سریع و آسان را تجربه کنید.

-یا می‌توانید به عنوان یک نرم‌کننده طبیعی سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را با دو قاشق غذاخوریعسل مخلوط کنید و روی موهایتان بگذارید، موها را با یک کلاه پلاستیکی بپوشانید و بعد از ۳۰ دقیقه آبکشی کنید.

از همین حالا روغن زیتون را در برنامه مصرف روزانه‌تان قرار دهید و سعی کنید از روغن زیتونِ اصل که تا حد ممکن، در روند تولیدش از گرما یا روغن‌های دیگر استفاده نشده است، خریداری کنید.

منبع: bibiattar.com

خواص روغن زیتون نسبت به سایر روغن‌های گیاهی

خواص روغن زیتون نسبت به سایر روغن‌های گیاهی

نشانه های تنبلی تخمدان

 

مهم‌ترین علامت تنبلی تخمدان، تخمک‌گذاری‌های کم و نامنظم است

تنبلی تخمدان که در اصطلاح علمی تخمدان پلی کیستیک نامیده می شود از مشکلات شایع در میان زنان است که اغلب با وجود سابقه در بستگان در ارتباط است. از جمله مهمترین نشانه سندرم تخمدان پلی کیستیک عدم تخمک گذاری به مدت طولانی و حتی طی ماه هاست که باعث پریودهای نامنظم و دیرهنگام می شود.

اصولا قاعدگی طبیعی هر ۲۸ تا ۳۰ روز یک بار است و این فاصله می تواند از هر ۲۱ روز تا ۳۵ روز یک بار هم باشد. اما اگر طولانی تر از این زمان باشد یعنی از شروع یک قاعدگی تا شروع بعدی بیش از ۳۵ روز طول بکشد نیاز به بررسی و مراجعه به پزشک دارد.

کم کاری تخمدان در سنین پایین برخلاف تصور عمومی بروز این اتفاق در سنین پایین (۱۷ـ ۱۶ سالگی) هم اهمیت دارد و حتی بیماری کم کاری تخمدان یا تخمدان پلی کیستیک می تواند از همین زمان شروع شود.

نشانه های تنبلی تخمدان مهم‌ترین علامت این سندرم، تخمک‌گذاری‌های کم و نامنظم ، عدم تخمک‌گذاری به مدت طولانی و حتی طی ماه‌هاست که این مشکل خود را به صورت پریودهای دیر به‌دیر و گاهی هر چند ماه یک بار نشان می‌دهد.

از علائم دیگر این سندرم زیاد شدن هورمون‌های مردانه یا علائم آن است؛ یعنی می‌تواند این هورمون‌ها زیاد شوند یا فقط علائم افزایش این هورمون‌ها به صورت افزایش موهای زاید یا آکنه بروز کند. افزایش موهای زاید به معنی افزایش موهای نواحی خاصی از بدن که معروف‌ترین آن ناحیه فوقانی لب و چانه است اتفاق می‌افتد.

همانطور که گفته شد از نظر آزمایشگاهی میزان هورمون‌های مردانه در این بیماری می‌تواند افزایش نیابد اما علامت هیرسوتیسم با پرمویی وجود داشته باشد. علامت پرمویی در ۷۰ درصد کسانی که سندرم تخمدان پلی‌کیستیک دارند، روی می‌دهد.

از دیگر علائم این بیماری بروز چاقی و آکنه (جوش‌های صورت در سن بلوغ) و هیرسوتیسم یا پرمویی بخصوص در سنین شروع پریود است. اغلب این علائم با پریودهای دیر‌به‌دیر همراه است. هرچند این سندرم می‌تواند بدون تاخیر پریود هم رخ دهد.

از علائم آزمایشگاهی دیگر این سندرم مقاومت به انسولین است که در نهایت می‌تواند منجر به دیابت شود.

از مهم‌ترین علائم این سندرم که علت نامگذاری آن به‌عنوان تخمدان پلی‌کیستیک است، دیده شدن کیست‌های متعدد کوچک در تخمدان‌ها در سونوگرافی است. سایز این کیست‌ها معمولا زیر ۱۰ میلیمتر بوده (۹-۲ میلیمتر) و به تعداد زیاد در هر تخمدان می‌باشد و برخلاف کیست‌های بزرگ‌تر و منفرد تخمدان معمولا طی ۲ تا ۳ ماه بعد از بین نمی‌روند. به‌علاوه در سونوگرافی این افراد معمولا سایز تخمدان‌ها بزرگ‌تر از حد عادی است. البته این علامت هم مثل سایر علامت‌های این سندرم در همه افراد دیده نمی‌شود.

عرق رازیانه همراه با عسل برای درمان تنبلی تخمدان مفید است

تنبلی تخمدان و طب سنتی طب سنتی غلبه رطوبت و سردی در ناحیه تخمدان‎ها را دلیل تنبلی تخمدان‎ها می ‎داند و مهمترین علت آن مصرف بیش از حد سردیجات (مواد غذایی سرد) و مرغ‎ های هورمونی و استحمام در زمان پریودی است.

درمان تنبلی تخمدان در طب سنتی با توصیه های طب سنتی تا حدی زیادی می توان تنبلی تخمدان را درمان کرد. اما نباید فراموش کنید که برای نتیجه کامل باید صبور باشید و تا حدود سه ماه درمان های زیر را اجرا کنید

بادکش زیر شکم و کمر. سعی کنید این کار را توسط افراد باتجربه و مهارت انجام دهید.

شبی یک لیوان عرق رازیانه همراه با یک قاشق مرباخوری عسل به غیر زمان پریودی.

مقداری عسل و سیاه دانه نیم‎ کوب را با هم مخلوط کنید و روزانه دو قاشق مرباخوری (صبح و شام) میل نمایید.

داروی ترکیبی (زاج به اندازه یک نخود بیشتر نشود + یک قاشق مرباخوری عسل + یک قاشق چایخوری روغن زیتون بودار تصفیه نشده) ساخته و در ایام پاکی در ۱۴ مرحله به صورت واژینال استفاده نمایید.

درمان تکمیلی حجامت عام (مهره‎های پشت یا میان دو شانه)، حجامت ساکرال (در ناحیه ساکرال کمی پایین‎تر از مهره‎های کمری کاملا بین دو باسن)، حجامت زیر شکم هر دو هفته یک‎بار می‎باشد، که باید تحت نظر پزشکان متخصص طب سنتی انجام گردد.

منبع: bartarinha.ir

نشانه های تنبلی تخمدان

نشانه های تنبلی تخمدان

میزان ویتامین های مورد نیاز بدن

ویتامین ها و مواد معدنی اگر چه در تمام سلولهای بدن وجود دارند، اما درصد کمی از وزن را تشکیل می دهند. بدین ترتیب در مقایسه با آب ، کربوهیدراتها ، لیپیدها و پروتئین ها به آنها ریز مغذی گفته می شود. نیاز بدن به این مواد بسیار کم است.اما اگر این مقدار کم تامین نشود می تواند بیماریهایی مانند اسکوربوت ( کمبود ویتامین C) ، بری بری (کمبود ویتامین B) ایجاد کند.

طبقه بندی ویتامین ها : بر حسب حلالیت آنها در آب یا چربی به دو صورت تقسیم می شوند:

الف – ویتامین های محلول درآب : شامل ویتامین های گروه B و Cمی باشد.

ب- ویتامین ها ی محلول در چربی : شامل ویتامین های D-A- K-E می باشد. گاهی اوقات ویتامین ها را بر حسب اعمالشان در بدن تقسیم بندی می کنند ، به طوریکه ویتامین های گروه B جزء ویتامین های آزاد کننده انرژی هستند زیرا در تولید ATP از مواد مغذی نقش دارند ، بعضی از ویتامین های گروه B (B6 –B12 ) در ساخته شدن خون دخالت دارند به همین دلیل به ویتامین خون ساز معروفند. بعضی ویتامین ها مانندA- E- Cبا اکسید شدن خود مانع از اکسیداسیون سایر ترکیبات می گردند بنابراین به آنتی اکسیدان معروفند .

تفاوت درشت مغذی ها با ویتامین ها :

۱- ویتامین ها بر خلاف درشت مغذیها قادر نیستند به یک دیگر تبدیل شوند . به همین دلیل بدن اکثر ویتامین ها را ذخیره نمی کند. ۲- ویتامین ها بر خلاف درشت مغذی ها انرژی تولید نمی کنند.

اعمال ویتامین A در بدن :

۱- برای چرخه بینایی بدن ضروری می باشد و کمبود آن شب کوری می دهد. ۲- نقش در تقسیم سلولی دارد پس در رشد استخوان و دندان و تولید مثل مفید است .

منابع : در مجموع ویتامین A شامل رتینوئیدها (ویتامین A ) و کاروتینوئیدها ( پیش ماده ویتامین ) می باشد.منبع ویتامین A : کره ،خامه ، شیر پر چرب ، پنیر پرچرب ، زرده تخم مرغ ، وجگر و روغن کبد ماهی

منابع کاروتینوئیدها :

سبزی های زرد رنگ : هویج ، کدوی حلوایی، سیب زمینی، کدو خورشتی . میوه زرد رنگ : زرد آلو، طالبی، انبه سبزی های دارای برگ سبز : برگ چغندر ،خردل ، ترب، کلم ، گل کلم ، کنگر فرنگی ، اسفناج . میوه و سبزی قرمز: گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای قرمز. بیماری های ناشی کمبود ویتامین A : شب کوری ، پوست خشک و پوسته پوسته ، عفونت های چشم ، دهان و مجاری ادرای می شود. مصرف زیاد آن نیز می تواند مسمومیت بدهد که شامل تهوع ، استفراغ ، کاهش رشد کودکان است.

ویتامین D :

عمل : ویتامین D باعث جذب کلسیم و فسفر از روده شده که کمبود آن در نوزادان باعث نرمی استخوان ( راشی تیسم ) می شود. که همراه با انحنای ستون فقرات و پاهای پرانتزی است و در برزگسالان استئومالاسی می دهد که باعث درد پا وکمر و یو شکلی استخوانهای ستون فقرات می گردد.

منابع : نورخورشید ، ماهی های چرب (شاه ماهی ، ساردین ، کبد ماهی و…)شیر تازه

ویتامین E:

عمل : فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی دارد. منابع: روغن های گیاهی ( پنبه دانه ، ذرت ) جوانه گندم ، غلات کامل، مغزها،حبوبات و منابع حیوانی به جززرده تخم مرغ ویتامین E چندانی ندارند.کمبودآن باعث ضعف بینایی می شود.

ویتامین K :

عمل : باعث انعقاد خون می شود. منابع : کلم (بروکلی ) ، اسفناج ، کلم بروکسل ، شلغم ، کاهو، برگهای خشک چای سبز ، گل کلم .

ویتامین C :

عمل : التیام زخم ها ، قوی کردن استخوانها و دندانها ، حفاظت سیستم ایمنی بدن در مقابله با عفونت ها. منابع : مرکبات ، گوجه فرنگی .

توجه:ویتامین C حساس ترین ویتامین است و به راحتی در حضور نور ، حرارت ، ظروف آهنی و مسی تخریب می شود.

برای اینکه ویتامین C غذا حفظ شود لازم است در پختن آنها از آب زیاد استفاده نشود ، بنابر این کوتاه بودن زمان پخت همراه با آب کم روش مناسبی برای حفظ ویتامین C است ، میوه های خشک ویتامین C کمتری دارند.

ویتامین B1 : ( تیامین )

عمل : برای عمل اعصاب الزامی است ، هضم خوب واشتهای طبیعی و وضعیت ذهنی خوب نیزا از عملکردهای آن است. منابع :لوبیا ، نخود، سیب زمینی، سبوس غلات ، شیر ،تخم مرغ ، کره ، بادام زمینی . کمبود آن بیماری بربری را باعث می شود.

ویتامین B2 (ریبوفلاوین):

باعث سلامت پوست ، بینایی طبیعی در نور می شود. که ازعلام کمبود آن لبهای ترک خورده است. سوزش و خارش و حساسیت چشم می باشد. منابع : شیر، پنیر، گوشت مرغ ، ماهی ، نان و غلات .

ویتامین B6 (پیریدوکسین) :

بیشتر در متابولیسم پروتئین نقش دارد .و کمبود آن باعث ضعف در راه رفتن و تحریک پذیری است . منابع : غلات ، گوشت ، سبزی های سبز تیره.

ویتامین B12 :

از اعمال آن تشکیل گلبولهای قرمز است و کمبود آن نوعی کم خونی می دهد. منابع : منابع غذایی حیوانی است مثل : شیر ، تخم مرغ ، گوشت مرغ و ماهی

میزان ویتامین های مورد نیاز بدن

چغندر

چغندر به خانواده اسفناجیان تعلق دارد که شامل حدود ۱,۴۰۰ گونه گیاهی می شود. آنها بیشتر از گروه گیاهان دارویی هستند و به مناطق ساحلی و معتدل تعلق دارند. چغندر بومی اروپاست. این محصول را می توان در دستورالعمل های بسیاری که سلامت را تقویت می کنند به کار گرفت.

چغندر که به نام ریشه چغندر نیز شناخته می شود، گیاهی با ریشه عمیق و گوشتی است. ریشه این گیاه را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد، اگرچه ویژگی های آن زمانی که خام مصرف می شود از قدرت بیشتری برخوردار هستند. اگر قصد پختن چغندر را دارید بهتر است پوست آن را جدا نکرده و پس از پختن این کار را انجام دهید. چغندر برای تهیه سالادها و آبمیوه های مختلف ایده آل است.

چغندر به رنگ قرمز تا بنفش دیده می شود. برگ های این گیاه نیز خوراکی هستند و مزه ای بسیار شبیه به اسفناج دارند.

رنگدانه روشن چغندر به طور معمول برای تزئین غذاهای دیگر مانند بستنی، اسموتی ها، و سوپ ها استفاده می شود. رنگ قرمز این محصول بسیار جذاب است و موجب تحریک اشتها می شود.

فواید چغندر

چغندر حاوی ترکیباتی است که در معده اکسید نیتریک تولید می کنند و بر همین اساس به کاهش فشار خون بالا کمک می کند.

همچنین، این گیاه حاوی مقادیر فراوان فولات و اسید فولیک است که به پیشگیری از نقایص زودرس در کودکان و بیماری قلبی کمک می کنند.

افزون بر این، چغندر از محتوای بالای فیبر محلول و فیبر نامحلول سود می برد.

میزان کالری چغندر کم است، زیرا این گیاه بیشتر از آب و کربوهیدارت ها شکل گرفته است.

چغندر به عنوان یک ملین طبیعی عمل می کند و به پیشگیری از یبوست کمک می کند.

به لطف محتوای بالای پتاسیم، چغندر به عنوان یک ماده غذایی ادرارآور شناخته شده است.

در نهایت، میزان سدیم موجود در چغندر کم است که به حذف مایعات کمک می کند.

۱٫ برای فشار خون بالا

چغندر سرشار از آنتی اکسیدان ها است که به بهبود گردش خون کمک می کنند. یکی از بهترین گزینه هایی که می توان مد نظر قرار داد در ادامه ارائه شده است:

مواد تشکیل دهنده

۳ عدد چغندر اندازه متوسط

۱ فنجان آب معدنی (۱۲۵ میلی لیتر)

روش تهیه

چغندرها را به خوبی بشویید. آنها را به قطعات کوچک خرد کرده و درون دستگاه مخلوط کن بریزید. آب معدنی را اضافه کرده و تا زمانی که ترکیبی با بافت یکدست و نرم شکل بگیرید به هم زدن ادامه دهید. بلافاصله این نوشیدنی را مصرف کنید.

۲٫ برای کم خونی

چغندر منبع عالی برای ویتامین C، آهن، و اسید فولیک است. این مواد مغذی به تقویت سیستم ایمنی بدن انسان کمک می کنند.

مواد تشکیل دهنده

۱ عدد چغندر اندازه متوسط

۱ عدد گوجه فرنگی بزرگ

۱ عدد هویج

نصف یک فلفل دلمه ای (۵۰ گرم)

۱ فنجان آب (۱۲۵ میلی لیتر)

روش تهیه

نخستین کاری که باید انجام دهید، شستشوی کامل مواد است. سپس آنها را به تکه های کوچک خرد کرده و تمام مواد تشکیل دهنده را درون دستگاه مخلوط کن بریزید. به مدت یک دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مواد به خوبی در هم ترکیب شده و بافتی نرم و یکدست شکل بگیرد. این نوشیدنی را بلافاصله پس از آماده شدن مصرف کنید.

۳٫ برای رینیت

برای درمان رینیت (التهاب مخاط بینی) می توانید این روش درمانی محبوب که از چغندر و برگ های اوکالیپتوس در آن استفاده شده و حاوی بتائین است را مد نظر قرار دهید. این ماده مغذی به محافظت از سلول ها، آنزیم ها، و پروتئین ها کمک می کند. زمانی که آن را می نوشید از ویژگی های خلط آور نیز بهره‌مند خواهید شد.

مواد تشکیل دهنده

۱ عدد چغندر

۵ برگ اوکالیپتوس (۱۰ گرم)

۴ فنجان آب (۱ لیتر)

روش تهیه

ابتدا چغندر را به قطعات کوچکتر خرد کنید. برگ های اوکالیپتوس را ریز خرد کنید. آب را به جوش آورید و چغندر و سپس برگ های اوکالیپتوس را به آن اضافه کنید. اجازه دهید برای مدتی به جوشیدن ادامه دهد.

سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و یک حوله روی سر خود بیندازید تا هرچه بهتر بخارات متصاعد از آن را تنفس کنید. البته مراقب باشید دچار سوختگی نشوید. بهتر است این کار را هفته ای یک بار پیش از خواب انجام دهید.

۴٫ برای از بین بردن سموم

ترکیب آنتی اکسیدان ها و فیبر فراوان به بدن در از بین بردن سموم کمک می کند. همچنین، این ترکیب به بهبود گردش در سیستم لنفاوی کمک می کند.

مواد تشکیل دهنده

۱ عدد چغندر

۱ ساقه کرفس (۵۵ گرم)

نصف یک سیب (۷۵ گرم)

یک فنجان آب (۱۲۵ میلی لیتر)

روش تهیه

تمام مواد تشکیل دهنده را به خوبی شستشو دهید. سپس سیب، جعفری، و چغندر را به تکه های کوچک خرد کنید. تمام مواد تشکیل دهنده را درون دستگاه مخلوط کن ریخته و تا زمانی که ترکیبی یکدست و نرم شکل بگیرد به هم زدن ادامه دهید. این نوشیدنی را می توانید حداقل ۱۰ دقیقه پیش از هر وعده غذایی مصرف کنید.

۵٫ به عنوان شربت سرفه

ترکیب چغندر و عسل یک شربت فوق العاده برای تسکین سرفه را شکل می دهد. افزون بر ویژگی های ضد باکتری عسل، این محصول به عنوان یک خلط آور نیز عمل می کند. این در شرایطی است که چغندر به خون اکسیژن می رساند و آن را پالایش می کند.

مواد تشکیل دهنده

۱ عدد چغندر

۲ قاشق غذاخوری عسل (۳۰ گرم)

روش تهیه

ابتدا چغندر را نصف کنید. حفره ای کوچک در مرکز هر قسمت ایجاد کنید. عسل را درون حفره ها بریزید. چغندر را به مدت ۱۰ دقیقه کباب کنید تا نرم شود. پیش از مصرف اجازه دهید چغندر سرد شود.

خواص چغندر

خواص چغندر