وبلاگ مطالب پزشکی و درمان بیماری

درمان های بیماری ها با طب سنتی و پزشکی

وبلاگ مطالب پزشکی و درمان بیماری

درمان های بیماری ها با طب سنتی و پزشکی

کاهش کلسترول با آب نارنج

کاهش کلسترول

آب نارنج در کاهش کلسترول بالای خون تاثیر زیادی دارد. همچنین مصرف آن برای جلوگیری از بیماری های قلبی، تحریک و تقویت عضلات قلب ، رفع نارسایی ها، ضعف قلب و ترومبوز بسیار موثر است.


  

درمان گرفتگی بینی

در طب سنتی از نارنج برای رفع احتقان و گرفتگی بینی استفاده می شود.برای درمان گرفتگی بینی باید میوه نارنج را داخل آب در حال جوش انداخته و بخار آن را استنشاق کنید.

 

درمان سرطان

نارنج دارای ترکیباتی مانند لیمونن و میرسن است که خاصیت قوی ضد سرطانی دارد و خطر ابتلا به سرطان از جمله سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

 

از بین بردن پف زیر چشم

در طب سنتی برای از بین بردن پف اطراف چشم از آب نارنج استفاده می شود.

 

زیبایی پوست و مو

اگر به دنبال یک مرطوب کننده طبیعی برای پوست خود هستید ، آب نارنج انتخاب مناسبی است زیرا دارای خواص ضدالتهابی و ضد باکتریایی است.

برای مرطوب کردن پوست خود می توانید آب نارنج را با معادل یک سوم آن ، گلاب ترکیب کرده و مانند ماسک به صورت خود بمالید. مصرف مداوم این ترکیب باعث تقویت پوست می شود.

نارنج غنی در بتاکاروتن آنتی اکسیدانی قدرتمند است و از آسیب سلولها و پیری پوست جلوگیری می کند.

نارنج علاوه بر سلامت پوست به تقویت مو به دلیل وجود اسید فولیک کمک می کند.

همچنین روغن نارنج در خوراکی ها ولوازم آرایش استفاده می شود و مواد موجود در آن از ریزش مو جلوگیری می کند.

 

درمان سرما خوردگی

آب نارنج به دلیل داشتن ویتامین C فراوان برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، و درمان سینوزیت بسیار مفید می باشد.

آب نارنج یک ضدعفونی کننده است که مصرف آن در زمان گلو درد تاثیر بسیاری دارد. برای رفع تورم گلو و حلق ، می توان آب نارنج را غرغره کرد. همچنین می توان نصف لیوان آب نارنج را با یک قاشق عسل ترکیب کرده و بعد از غذا میل کرد.

 

درمان کم خونی

ویتامین C موجب جذب آهن غذا در بدن می شود. بنابراین مصرف آب نارنج به همراه غذاهای گوشتی ، میزان جذب آهن در خون را افزایش می دهد. بنابراین افرادی که دچار کم خونی هستند بهتر است خوردن آب نارنج را به همراه غذای خود فراموش نکنند.

 

کاهش قند خون و دیابت

یکی از خواص نارنج ، کاهش قند خون است. به همین دلیل به بیماران دیابتی توصیه می شود که این چاشنی خوشمزه را به سالاد و یا غذای خود اضافه کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.